Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Sala de premsa > Notes de premsa > El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona promou la mobilitat elèctrica


Notes de premsa

RSS

Dimecres, 15 de setembre de 2010

El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona promou la mobilitat elèctrica

Segona edició de les jornades Fórmula-e al Circuit de Catalunya

El programa d’activitats, que s’està treballant conjuntament en un ampli comitè organitzador, inclou xerrades dirigides al gran públic per donar resposta a les preguntes més freqüents sobre el vehicle elèctric (assegurances, reparacions, manteniment, etc.), una fira de vehicles amb les darreres novetats, una cursa de regularitat i l’elecció del cotxe elèctric de l’any. A més, com en l’anterior edició, el circuit estarà obert per testar furgonetes, bicicletes i turismes elèctrics.

Jordi Català, secretari del Col·legi i president del comitè organitzador, considera que el Col·legi, com a col·legi tècnic, “està obligat a col·laborar en la difusió d’aquesta tecnologia, tant entre la ciutadania en general com entre els nostres enginyers”. És precisament aquesta doble vessant el que busca Fórmula-e: combinar els aspectes tècnics amb els divulgatius o, fins i tot, lúdics i pràctics. Català també destaca que el Col·legi és una institució compromesa amb el medi ambient i que la mobilitat elèctrica “és una oportunitat de millora en la sostenibilitat d’aquest sector”.


Fórmula-e és possible gràcies als seus patrocinadors d’honor: Factor Energía i Iveco. El comitè organitzador de les jornades està format, a més del Col·legi, pels ajuntaments de Barcelona i Montmeló, la Camara di Commercio Italiana de Barcelona, el Circuit de Catalunya, el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d’Automobilisme, el Grup de Gestors Energètics, l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya i el Campus de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ecomove.es i la revista Cotxes són mitjans oficials de l’esdeveniment.
 

Enllaços relacionats


Fórmula-e 2010

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica