Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Sala de premsa > Notes de premsa > El Col·legi premia amb 3.000 euros el millor projecte de fi de carrera


Notes de premsa

RSS

Dimecres, 9 de juny de 2010

El Col·legi premia amb 3.000 euros el millor projecte de fi de carrera

Poden presentar-se als Premis els estudiants d'enginyeria tècnica industrial i d’enginyeria en disseny industrial que s'hagin matriculat del projecte de final de carrera durant el curs 2009-2010. El termini de presentació de projectes finalitza el 15 d'octubre de 2010.

En la categoria de Millor projecte de final de carrera, el jurat premiarà el projecte que presenti una millora tangible per a la societat partint de criteris de qualitat, eficiència i sostenibilitat. El projecte presentat ha de ser un treball tecnològic, on els aspectes funcionals i tècnics han d’esdevenir fonamentals, conjuntament amb la creativitat, l’originalitat, la viabilitat econòmica, el compliment de la legislació vigent i la prevenció de riscos, i on es tinguin en compte aspectes que suposin una millora significativa del medi ambient i la societat.

Invitació al joc
El disseny és una invitació a participar en els Premis, per això aquest nou cartell, obra de la dissenyadora María Luque, busca promoure la participació fent ús d'un llenguatge metafòric, plantejant-lo com un joc - repte on les peces han d'encaixar com un tetris en funció dels colors i formes. Segons Luque, per fer possible el títol “Premis CETIB 10” s'ha creat una tipografia d'acord amb la idea plantejada, lletres que s'assemblen a peces, en dos colors, negre i groc. El groc és un color associat a conceptes com joc, èxit, intel·ligència, innovació, etc., paraules que caracteritzen als Premis CETIB.
 

Més informació:

Departament de Comunicació del Col·legi
93 496 14 20
Manel Gastó mgasto@cetib.org
Tamara G. Cisneros tgutierrez@cetib.org
 

Enllaços relacionatsInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica