25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi


El Col·legi

Portal de transparència

El Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN) està compromès amb les pràctiques del bon govern corporatiu, la transparència de la seva gestió i l’accessibilitat a la informació pública.

En compliment de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern (en endavant, LTRCAT), aquest portal té com a finalitat l’ampliació i reforç de la transparència de l’activitat pública de ENGINYERS BCN.

La LTRCAT és aplicable als col·legis professionals en allò que afecti l’exercici de llurs funcions públiques (art. 3.1, lletra b).

Són activitats subjectes a Dret Administratiu i sobre les que el Col·legi ha d’informar, en els termes establerts a la LTRCAT, les següents: la col·legiació; la inscripció en el registre de societats professionals; l’ordenació de l’activitat professional; l’exercici de la facultat disciplinària en l’ordre professional i col·legial; el visat de treballs professionals; la col·laboració amb les Administracions Públiques en l’exercici de funcions públiques; així com qualsevol altra funció subjecte a Dret Administratiu.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial