Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > T’ajudem a trobar feina


Notícies

RSS

Dijous, 20 de gener de 2022

T’ajudem a trobar feina

L'inici d'any és un bon moment per iniciar un nou projecte professional. El Servei d'Ocupació i Promoció Professional del Col·legi et dona accés a una borsa de treball especialitzada, t'ajuda a presentar un bon currículum i et proporciona eines per preparar l'entrevista i utilitzar els canals de cerca adequats. Aquí t'expliquem com treure-li tot el profit.

Què pot oferir-te el SOPP?

1. Borsa de treball: Es publiquen ofertes de feina per a enginyers de l'àmbit industrial (l'any passat es van publicar 780). Es tenen molt en compte la qualitat de les ofertes que es publiquen i es rebutgen les que no ofereixen salaris adequats a l'experiència que sol·liciten. Si encara no ho has fet, dona't d'alta a la nostra renovada plataforma en aquest enllaç. Aquí, emplena el formulari. Si ja estàs donat d'alta, ves a Afegir CV i activa el teu CV públic. Descarrega't l'app per rebre avisos al teu mòbil.

2. Assessorament personalitzat: Per resoldre dubtes amb una tècnica experta sobre com plantejar el CV i per conèixer possibles sortides professionals, entre altres.

3. Recursos per buscar feina: Aquí trobaràs recursos que t'ajudaran en el teu procés de recerca de feina, com informació per crear una xarxa de contactes, normativa laboral, informes del mercat de treball i enllaços d'interès.

4. Activitats: El Col·legi organitza periòdicament formacions de desenvolupament competencial. Consulta l'Agenda de manera periòdica i estigues atent als cursos que es programen.

5. Programa de Promoció Professional: Ofereix suport per al reciclatge professional i acompanyament als majors de 45 anys. D'altra banda, els joves poden demanar suport quan accedeixen al món laboral. Sense oblidar el nostre programa de Mentoria.

Per demanar assessorament personalitzat, acompanyament o suport per al reciclatge professional, escriu un correu a ocupacioipromocio@ebcn.cat o truca al 934 961 420.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari