Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Màster d'Enginyeria en Seguretat Industrial


Notícies

RSS

Dijous, 30 de desembre de 2021

Màster d'Enginyeria en Seguretat Industrial

ENGINYERS BCN segueix oferint noves eines formatives als nostres enginyers. El 17 de gener llança el "Màster d'Enginyeria en Seguretat Industrial. Disseny i Legalització d'Instal·lacions". Amb un total de 532 hores lectives, 15 mòduls independents i 12 professors ofereix continguts exclusius i la possibilitat de seguir-ho de manera presencial i/o per videoconferència. Més informació del màster. Sessió informativa .

El màster i els seus mòduls

El coneixement de les normatives de seguretat industrial, i l'aplicació dels requisits que d'elles se'n deriven, és essencial per a minimitzar els riscos i sancions de l'activitat empresarial. Sobre aquesta premissa s'assenta el primer màster del Col·legi i el primer a l'Estat en oferir aquests continguts: "Màster d'Enginyeria en Seguretat Industrial. Disseny i Legalització d'Instal·lacions". Està format per 15 mòduls que es poden dur a terme de manera independent:

On, quan i qui

El màster començarà el 17 de gener de 2022 i acabarà el 23 d'octubre de 2023. Les classes tindran lloc els dilluns i els dimecres de 17 a 20 h en dos formats: presencial i videoconferència. La renovada Aula 1, tecnològicament preparada per a les formacions híbrides, serà l'espai que aculli les classes. En total seran 532 hores lectives.

La coordinació del màster anirà a càrrec de Sergio Rubio, enginyer tècnic industrial, Chief Operating Officer a Smilics Technologies, Expert certificat en instal·lacions de Baixa Tensió i màster en Enginyeria de l'Energia. El professorat el conformen 12 professionals de renom i amb una àmplia experiència en el sector.

Per a més informació, entra aquí o apunta't a la sessió informativa.

Dos postgraus, reconeguts per la Universitat de Lleida com a títols propis

D'altra banda pel que fa als Postgraus del Col·legi s'ha signat un conveni amb la Universitat de Lleida (UdL) pel qual aquesta reconeix el postgrau de Legalització d'Activitats i el de Gestió Energètica Eficient del Col·legi com a títols propis. D'aquesta manera, els titulats ja no només comptaran amb l'acreditació d'ENGINYERS BCN, sinó amb la d'aquesta universitat, amb tots els avantatges que això suposa. La UdL controlarà la qualitat de la formació, expedirà la seva certificació i posarà a disposició del Col·legi el seu aparell logístic universitar.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari