25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Les universitats acomiaden els seus graduats amb el suport d'ENGINYERS BCN


Notícies

RSS

Dijous, 25 de novembre de 2021

Les universitats acomiaden els seus graduats amb el suport d'ENGINYERS BCN

El pas de la universitat al món professional és un canvi important. El Col·legi està al costat dels recent graduats i, per aquest motiu, ha estat promotor en els darrers actes de graduació de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) i de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE). ENGINYERS BCN va premiar, en aquests actes, els millors expedients.

Actes de graduació de l'EUSS

El 21 d'octubre ENGINYERS BCN va distingir David González, graduat en Enginyeria en Organització Industrial per l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), amb el premi al millor expedient acadèmic de la promoció de 2019-2020. El degà, Miquel Darnés, va assistir a l'acte de graduació i va poder entregar el guardó en persona: un diploma, un any de col·legiació gratuït i un obsequi.

La promoció de 2020-2021 va tenir el seu moment el 18 de novembre. El vicedegà, Ricard Nogués, va premiar Víctor Lara, graduat en Enginyeria en Organització Industrial, com a reconeixement pel millor expedient de la seva promoció. 

Acte de graduació de l'ESEIAAT

L'estudiant amb millor expedient del Grau en Enginyeria Química va ser Mireia Sans, la qual va rebre el reconeixement del Col·legi. Va ser durant l'acte de graduació de la promoció 2019-2020 el dia 17 de novembre.

Dos dies després, el Col·legi va premiar Hector Gómez, millor expedient del Grau en Enginyeria Química de la promoció 2020-2021.

Els dos actes es van dur a terme al Recinte Firal de Terrassa i entre totes dues promocions, l'ESEIAAT va graduar 1.500 estudiants d'enginyeria dels àmbits industrial, audiovisual i aeronàutic.

Acte de graduació de l'EEBE

L'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) va organitzar, el 24 de novembre, l'acte de graduació per a la promoció de 2019-2020. El degà va explicar als graduats la importància de comptar amb el recolzament d'un col·legi professional i va premiar els millors expedients de cada especialitat amb un diploma i un any de col·legiació gratuïta. Pau Fradera (Mecànica) va ser el millor expedient de la promoció. Prèviament a l'acte, el Col·legi va estar informant els recents graduats de les promocions de col·legiació vigents i dels serveis que trobaran a ENGINYERS BCN.

D'aquesta manera, el Col·legi recolza al talent sorgit de les universitats.

Feu-ho córrer
  • Més

Acte de graduació de la promoció de 2019-2020 de l’EUSS.

[+] Ampliar

Acte de graduació de la promoció de 2020-2021 de l’EUSS.

[+] Ampliar

Acte de graduació de la promoció de 2019-2020 de l’EEBE.

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial