25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > L'Ajuntament de Barcelona, amb el suport de col·legis professionals, presenta una nova convocatòri...


Notícies

RSS

Dijous, 14 d'octubre de 2021

L'Ajuntament de Barcelona, amb el suport de col·legis professionals, presenta una nova convocatòria d’ajuts a la rehabilitació

El consistori barceloní va presentar el 13 d'octubre un paquet d'ajuts a la rehabilitació d'habitatges. Aquestes subvencions compten amb una inversió de 36,97 milions d'euros. Tens els detalls de cada una de les línies d'ajuda al web de l'Institut Municipal de l'Habitatge i la Rehabilitació.

L'acte de presentació

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) va acollir, el 13 d'octubre, la presentació dels Ajuts a la rehabilitació d'habitatges 2021 del Consorci d'Habitatge de Barcelona. El degà, Miquel Darnés, va assistir en representació d'ENGINYERS BCN.

Les subvencions

Aquesta convocatòria d'ajuts compta amb una inversió de 36,97 milions d'euros. Cal destacar que s'incorporen criteris de millora de patologies estructurals, habitabilitat i salubritat, i que es busca la reducció de la demanda energètica dels edificis que, d'acord amb la tipologia i nombre d'intervencions, pot ser d'entre el 10% en rehabilitacions parcials i fins al 25% i 30% en les renovacions integrals.

Consulta aquí els detalls de les línies d'ajuda. Un cop s'obrin les convocatòries, us n'informarem pels canals de comunicació habituals del Col·legi.

Feu-ho córrer
  • Més

L'acte de presentació dels ajuts va comptar amb la presència del degà, Miquel Darnés (primer per la dreta).

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial