Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Unión Profesional i UGT es reuneixen per analitzar els possibles efectes de la Llei Òmnibus


Notícies

RSS

Dilluns, 19 d'abril de 2010

Unión Profesional i UGT es reuneixen per analitzar els possibles efectes de la Llei Òmnibus

L'organització que representa les professions col·legiades i el sindicat han previst els possibles efectes sociolaborals que tindria l'aplicació de la Llei Òmnibus.

Unión Profesional i UGT van aportar informació i arguments sobre els efectes negatius que tindria la supressió dels visats:

  • Des del punt de vista laboral la Llei tindria més efectes perjudicials que beneficiosos ja que l'actual sistema de visat proporciona seguretat recíproca des del punt de vista de l'acte professional.
  • La seguretat tècnica i jurídica que dóna el visat va més enllà dels dos agents directament implicats (professional i client) i s'estén als treballadors del projecte, als ciutadans i a les pròpies administracions responsables de l'atorgament de les llicències.
  • La supressió dels visats podria debilitar el control que exerceixen els col·legis sobre els professionals i el seu exercici i provocaria un descontrol de conseqüències imprevisibles.

Així mateix, totes dues organitzacions van posar en comú les seves converses amb la Plataforma de Treballadors de Col·legis Professionals, que va manifestar la seva preocupació per l'elevat índex d'atur que provocaria entre els treballadors dels col·legis.

Ambdues entitats van coincidir en què és urgent actuar tant aviat com sigui possible i van creure convenient sol·licitar una reunió amb la ministra d'Economia així com involucrar el Consell de Consumidors i Usuaris en aquest assumpte.

Enllaços relacionats

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari