25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Descomptes a Schneider Electric


Notícies

RSS

Dijous, 6 de maig de 2021

Descomptes a Schneider Electric

El Col·legi ha renovat el conveni amb l'empresa de productes per a l'automatització, el control i la distribució de l'energia elèctrica Schneider Electric. Els col·legiats podeu seguir gaudint de descomptes en formació i accés gratuït en documentació tècnica. En aquesta notícia t'expliquem tots els avantatges.

Schneider Electric desenvolupa, fabrica i comercialitza productes i solucions en el camp de l'automatització, el control i la distribució de l'energia elèctrica. Com a Empresa Vinculada a ENGINYERS BCN els col·legiats teniu els següents beneficis:

  • Accés gratuït a qualsevol tipus de documentació tècnica específica, com ara la Guia de diseño de instalaciones electricas, o el Manual Teórico-Práctico. Per fer-ho, registra't al "portal de partners" de la web www.schneider-electric.es/es/partners.
  • Descompte del 30% sobre les tarifes de l'Institut Schneider de Formació en tots aquells cursos presencials que organitzi i imparteixi Schneider a les instal·lacions del Col·legi.
  • Descompte del 25% en un curs presencial, semi presencial o a distància que Schneider organitzi i imparteixi a les seves instal·lacions de l'Institut Schneider de Formació.
  • Descomptes del 20% per a grups d'entre 10 i 15 persones i 30% per a grups d'entre 16 i 20 persones en la realització dels cursos no presencials o semi presencials que Schneider disposa mitjançant el seu portal www.isefonline.es.
  • Accés gratuït als continguts d'Energy University, Plataforma de Formació online sobre Eficiència Energètica de Schneider Electric. En aquesta plataforma es posa a disposició dels enginyers, de forma totalment gratuïta, mòduls de formació sobre il·luminació, Auditories, Control de Clima, Armònics, Control d'Edificis, etc.

Consulta tots els avantatges per ser col·legiat aquí.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial