Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IGEMA

Portada > El Col·legi > Notícies > El Col·legi ocupa la presidència del Consell Assessor per a la facilitació de l'activitat econòmica


Notícies

RSS

Dilluns, 13 de gener de 2020

El Col·legi ocupa la presidència del Consell Assessor per a la facilitació de l'activitat econòmica

ENGINYERS BCN, com a representant de la Intercol·legial, assumirà en els propers sis mesos la presidència d'un òrgan consultor per a la facilitació de l'activitat econòmica. El Consell Assessor farà propostes relacionades amb temes com ara fer efectiva l'administració electrònica al món local (pel client extern i pel propi treballador del sector públic), assegurar l'estandardització efectiva dels tràmits (en relació a la documentació a aportar i al procediment a seguir en matèria d'obres i d'activitats) i la col·legiació obligatòria pels tècnics competents (públics i privats), entre altres. La secretaria l'ocuparà la patronal CECOT.

El Consell Assessor està integrat per la Intercol·legial, sindicats, organitzacions empresarials, cambres de comerç i el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat. Es dona la circumstància que la consellera del departament, Àngels Chacon, va anunciar la setmana passada l'avantprojecte de Llei de Facilitació de l'Activitat Econòmica que "ha de ser una autopista administrativa que ha de permetre un estalvi a les empreses de més de 38 milions d'euros".

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial