25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Schneider Electric

Portada > El Col·legi > Notícies > La XARXA e-BCN ja està canviant la manera de comunicar-se de molts col·legiats


Notícies

RSS

Dimarts, 15 d'octubre de 2019

La XARXA e-BCN ja està canviant la manera de comunicar-se de molts col·legiats

En poc més de dues setmanes des de la seva posada en marxa, la XARXA e-BCN ha revolucionat el treball de comissions i grups territorials, ja que per ara el seu accés es limita als membres d’aquests grups. El número de sol·licituds per formar-hi part ha crescut considerablement (pots demanar-ho aquí). A principis d’any tots els col·legiats podreu accedir a xarxa.enginyersbcn.cat. Vídeo de presentació.

La XARXA e-BCN és la comunitat virtual de l’enginyeria de l’àmbit industrial exclusiva per a col·legiats i precol·legiats. Per ara hi poden accedir els membres de comissions i grups territorials, però a principis d’any s’obrirà a tot el col·lectiu d’ENGINYERS BCN (sempre pots apuntar-te a una comissió o grup territorial aquí). Des de que va entrar en funcionament, fa dues setmanes, una bona part dels col·legiats han canviat radicalment la seva manera de comunicar-se entre ells i amb el Col·legi. En aquesta presentació ho avançàvem:

Cada Comissió i Grup Territorial té la seva comunitat, on penjar documents i imatges, programar activitats, pujar notícies i escriure comentaris. A més, podràs contactar amb altres professionals mitjançant un sistema de missatgeria instantània i accedir fàcilment a activitats i notícies del Col·legi.

Accés i recursos d’ajuda

Si ets membre d'una comissió o grup territorial, com hem dit, ja tens accés a la XARXA. Entra a xarxa.enginyersbcn.cat per començar-la a utilitzar. Per accedir-hi has d’introduir el teu número de col·legiat o precol·legiat i la teva clau habitual de l’àrea privada del web. La primera vegada apareixerà un missatge perquè actualitzis les teves dades personals a la base de dades del Col·legi. Després, ja podràs tornar a introduir el teu usuari i clau per accedir-hi. Un cop dins, el primer pas és omplir el perfil, perquè com més informació facilitis, més fàcil serà per als altres membres contactar-te per temes professionals.

Posem al teu servei una sèrie de recursos amb l’objectiu que puguis treure-li tot el profit a la XARXA e-BCN:

App

El complement de la XARXA e-BCN és l’app d'avisos uTalk Comunidades. Aquesta aplicació per a mòbils i tauletes iOS i Android està sincronitzada amb la plataforma i t’avisarà de qualsevol novetat.

El primer cop que hi entris et demanarà un usuari i contrasenya (el número de col·legiat i la clau de l’àrea privada del web). També hauràs d’escriure a “domini” la paraula “enginyersbcn” perquè l’app adopti l’entorn de la XARXA. T’expliquem el seu funcionament en aquest vídeo tutorial.

Feu-ho córrer
  • Més

[+] Ampliar

Logotip de la XARXA e-BCN

[+] Ampliar

Logotip de l'app uTalk Comunidades

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial