Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Neix la XARXA e-BCN, el nou servei del Col·legi


Notícies

RSS

Dilluns, 30 de setembre de 2019

Neix la XARXA e-BCN, el nou servei del Col·legi

Ha arribat el dia. Et presentem la XARXA e-BCN, la comunitat virtual de l’enginyeria de l’àmbit industrial exclusiva per a col·legiats i precol·legiats. Per ara hi poden accedir els membres de comissions i grups territorials, però a principis d’any s’obrirà a tot el col·lectiu d’ENGINYERS BCN. A la XARXA es pot programar activitats, pujar documentació, fer comentaris, cercar i contactar professionals i rebre informació del que passa a la professió. Entra ara a xarxa.enginyersbcn.cat. També disponible una app d'avisos per a iOS i Android. Vídeo promocional.

Avui posem en marxa un nou servei al Col·legi: la XARXA e-BCN. La seva definició ràpida seria “un LinkedIn per a enginyers de l’àmbit industrial”, però en realitat és molt més. Mira, primer, aquesta petita presentació:

Cada Comissió i Grup Territorial té la seva comunitat, on penjar documents i imatges, programar activitats, pujar notícies i escriure comentaris. A més, podràs contactar amb altres professionals mitjançant un sistema de missatgeria instantània i accedir fàcilment a activitats i notícies del Col·legi.

Accés i recursos d’ajuda

Entra a xarxa.enginyersbcn.cat per començar-la a utilitzar. Per ara hi poden accedir els membres de comissions i grups territorials, però a principis d’any s’obrirà a tot el col·lectiu d’ENGINYERS BCN (sempre pots apuntar-te a una comissió o grup territorial aquí).

Per accedir-hi has d’introduir el teu número de col·legiat o precol·legiat i la teva clau habitual de l’àrea privada del web. La primera vegada que hi accedeixis apareixerà un missatge perquè actualitzis les teves dades personals a la base de dades del Col·legi. Després, ja podràs tornar a introduir el teu usuari i clau per accedir-hi. Un cop dins, el primer pas és omplir el perfil, perquè com més informació facilitis, més fàcil serà per als altres membres contactar-te per temes professionals.

Posem al teu servei una sèrie de recursos amb l’objectiu que puguis treure-li tot el profit a la XARXA e-BCN:

  • Vídeo tutorial.
  • Manual de l’usuari. També el trobaràs a la XARXA, a la pestanya “Manuals” del menú de la part superior.
  • Formació: Hem programat tres petits cursos presencial de dues hores. Un primer, el 9 d’octubre (de 17.30 a 19.30 h.), un segon, el 16 d’octubre (també de 17.30 a 19.30 h.) i un tercer, el 24 d’octubre (d’11 a 13 h.). Més informació i inscripcions a l’Agenda.

App

El complement de la XARXA e-BCN és l’app d'avisos uTalk Comunidades. Aquesta aplicació per a mòbils i tauletes iOS i Android està sincronitzada amb la plataforma i t’avisarà de qualsevol novetat.

El primer cop que hi entris et demanarà un usuari i contrasenya (el número de col·legiat i la clau de l’àrea privada del web). També hauràs d’escriure a “domini” la paraula “enginyersbcn” perquè l’app adopti l’entorn de la XARXA. T’expliquem el seu funcionament en aquest vídeo tutorial.

Esperem que gaudeixis de la XARXA e-BCN i puguis, amb ella, assolir els teus objectius professionals.

Feu-ho córrer
  • Més

[+] Ampliar

Logotip de la XARXA e-BCN

[+] Ampliar

Logotip de l'app uTalk Comunidades

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial