Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > La cantant Beth actuarà a la Nit del Col·legiat


Notícies

RSS

Dijous, 13 de juny de 2019

La cantant Beth actuarà a la Nit del Col·legiat

Coneguda pel gran públic gràcies al programa Operación Triunfo, la cantant Beth serà una de les protagonistes de la Nit del Col·legiat i la Professió. També pujaran a l’escenari l’arpista Berta Puigdemasa i el pianista Mateu Peramiquel. La festa del Col·legi se celebrarà a Masia Rosàs el 28 de juny. Demana les teves entrades aquí o presencialment (15€/persona).

La interpretació de “Dime” l’any 2003 al festival d’Eurovisió és, segurament, el moment que més notorietat l’ha donat, però Beth és molt més. Amb una veu encisadora, la cantant no ha deixat mai els escenaris ni el que és la seva gran passió: la música. Durant la Nit del Col·legiat i la Professió ho podreu comprovar. Estarà acompanyada damunt l’escenari de l’arpista Berta Puigdemasa i del pianista Mateu Peramiquel. T'expliquem, tot seguit, en què consistirà també la gran festa del Col·legi.

Programa
  • A partir de les 19 h, només entrar, se servirà una copa a la zona coneguda com La Era.
  • Després, començarà l'acte central, amb les actuacions ja mencionades. Hi haurà, a més, un homenatge als col·legiats que porten 25 i 50 anys amb nosaltres, es resoldran els concursos de pintura, fotografia i fotografia jove i s’entregaran els Premis ENGINYERS BCN als millors treballs de fi de grau, a l’empresa innovadora i al col·legiat distingit. Sempre amb l’ajuda dels patrocinadors: Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), Banc Sabadell, Caixa d’Enginyers i CIRCUTOR. A més, l’empresa Bestours Viatges sortejarà un cap de setmana a una ciutat europea entre els assistents.
  • En acabar l’acte central tindrà lloc el sopar bufet al jardí anglès de la masia. El menú estarà caracteritzat per la varietat i l’alta qualitat.
  • Finalment, festa final amb DJ i l’opció de gaudir d’un combinat.
El lloc

Masia Rosàs està situada al Passeig Olabarria 156, a Sant Cugat del Vallès, i gaudeix d’una molt bona comunicació. Per saber com arribar-hi fes clic aquí. Després, a “Indicacions” i escriu el teu punt de partida. Podràs anar-hi:

  • En cotxe: A 2 kilòmetres de la sortida 8 dels Túnels de Vallvidrera. El temps estimat des de Via Augusta és de 8 minuts. Masia Rosàs disposa d’aparcament.
  • En transport públic: Els ferrocarrils (FGC) tenen una estació a Valldoreix (són 25 minuts des de Plaça Catalunya). A 4 minuts caminant des de l’estació es troba Masia Rosàs. L’últim tren des de Valldoreix en direcció Barcelona és a la 1:52 h de la matinada. A Sabadell, a les 2:35 h i a Terrassa, a les 2:15 h.
  • Amb autocar: Sortida des de la seu del Col·legi a les 18 h (Consell de Cent, 365, Barcelona). Tornada des de Masia Rosàs a les 24 h. Cal fer reserva de plaça enviant un correu electrònic a comunicacio@ebcn.cat, indicant el nombre de places sol·licitades i un número de telèfon mòbil de contacte.

Una bona oportunitat pel networking, retrobar-te amb companys i celebrar la teva pertinença a un gran col·lectiu, el dels enginyers de l'àmbit industrial.

Demana les entrades (15 €/persona) en aquest enllaç o presencialment al Col·legi. 

Feu-ho córrer
  • Més

La cantant Beth

[+] Ampliar

Masia Rosàs, a Sant Cugat del Vallès

[+] Ampliar

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica