Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El segon fòrum sobre enginyeria biomèdica, el 13 de juny


Notícies

RSS

Dijous, 23 de maig de 2019

El segon fòrum sobre enginyeria biomèdica, el 13 de juny

Després de l’èxit del primer, el Col·legi organitza una segona jornada emmarcada dins l’Any de l’Enginyeria Biomèdica. En aquest ocasió, sobre intel·ligència artificial i Big Data. Serà el 13 de juny, a les 16.30 h, a la sala d’actes. Inscripcions: col·legiats/no col·legiats. Programa.

El 13 de juny el Col·legi celebra un nou fòrum dins l’Any de l’Enginyeria Biomèdica. Porta per títol “Intel·ligència Artificial i Big Data. La innovació que arriba de la mà de les noves tecnologies" i té lloc el 13 de juny, a les 16.30 h, a la sala d’actes del Col·legi.

El programa

A les 16.30 h s’acreditarà els assistents. A partir de les 17 h, el degà, Miquel Darnés; i Matilde Villaroya, Directora General d'Indústria de la Generalitat de Catalunya; donaran la benvinguda. Presentarà la jornada Pere Rodríguez, coordinador general de l’Any de l’Enginyeria Biomèdica.

Després hi haurà una taula rodona que moderarà Jordi Pujol, coordinador de l'Any de l'Enginyeria Biomèdica. Hi participaran:

  • Vicent Ribas, Cap de Línia Data Analytics in Medicine de la Unitat Tecnològica eHealth d’Eurecat (parlarà d’”Intel·ligència Artificial i Big Data aplicats a l’Enginyeria Biomèdica”).
  • Sergi Fernández, Managing Director de Diagnòstics Grifols; i Enric Martinell, SVP Instruments Technology Center, Diagnòstic Industrial Group Grifols (“Visió Artificial aplicada a producció i automatització”).
  • Hugo Arques, Product Sales Executive de CT i Syngo via de Siemens (“Intel·ligència Artificial aplicada al Diagnòstic per Imatge”).
  • Jaume Amat, CEO de Rob Surgical i President Cataloniabio & Health Tech (“Robòtica aplicada a cirurgia laparoscópica”).
  • Roderic Guigó, Coordinador del Programa de Bioinformàtica i Genòmica del CRG (“Genòmica aplicada al diagnòstic de patologies”).
  • Ferran Rodriguez, Cap d’Enginyeria Clínica i Biomèdica i Adjunt a Direcció d’Infraestructures de l'Hospital Clínic de Barcelona (“L’Enginyer biomèdic en un Hospital de primer nivell”).

Està previst que cap a les 19.15 h. finalitzi l’acte i el segueixi un refrigeri de networking.

Aparcament gratuït

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: Aparcaments Saba (C/Pau Claris, 110, Barcelona). Com arribar-hi.

Dates i horaris: 13 de juny de 2019, a les 16.30 h.
Lloc: Sala d'actes del Col·legi (Consell de Cent, 365).
Inscripcions: col·legiats/no col·legiats.
Més informació.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica