Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Classes a distància amb el nou sistema de videoconferència


Notícies

RSS

Dijous, 23 de maig de 2019

Classes a distància amb el nou sistema de videoconferència

El Col·legi ha instal·lat a l’aula 1 una barra de so que capta qualsevol punt de la sala sense necessitat de micròfons i una càmera que no deixa escapar cap detall. Amb aquestes adquisicions ENGINYERS BCN us ofereix la possibilitat de seguir algunes classes des del despatx o des de casa.

Una barra de so i una càmera són els elements que fan de l’aula 1 del Col·legi la sala de formació tecnològicament més avançada que ha tingut mai ENGINYERS BCN. Molts cursos que fins ara eren presencials es podran seguir des de la comoditat de casa o el despatx.

Avantatges

El nou sistema permet escoltar tot el que passa a la classe sense necessitat de micròfons, ja sigui l’explicació del tutor com les preguntes dels assistents. També podràs participar en directe en la resolució dels exercicis (com a alumne, tindràs l’opció de parlar amb la classe), escriure i enviar els teus dubtes al professor i, per descomptat, seguir les anotacions de la pissarra o la presentació del tutor. A més, si vols, la resta d’assistents també et podran veure a tu.

Com funciona

Per saber quins cursos permeten l’ús d’aquest sistema, fixa't en l’Agenda del Col·legi. Sota el títol d'alguns cursos s’indica “Presencial i per videoconferència”. A l’hora de fer la inscripció pots assenyalar quina opció prefereixes. En cas que vulguis combinar tots dos mètodes, selecciona “videoconferència” i escriu-nos a formacio@ebcn.cat detallant-nos els dies que assistiràs físicament a l’aula.

Propers cursos amb el nou sistema
  1. “Instal·lacions en baixa tensió. Normativa i tramitació”. 3, 5, 12, 17 i 19 de juny, de 16 a 20 h. Curs per aprofundir en aspectes reglamentaris, de tramitació, de responsabilitats, de disseny, càlcul i execució així com verificacions d’instal·lacions elèctriques en baixa tensió. A càrrec de Sergio Rubio, enginyer tècnic industrial, Strategic Business Developer and Operations Manager a SMILICS Technologies.
  2. “La gestió de la recerca de feina 2.0”. 6 de juny, de 17 a 20 h. El CV en paper cada vegada té menys sortida i la seva difusió és molt més habitual en format digital a través del correu electrònic o les xarxes socials. Cal saber-se moure per les oportunitats que ens ofereix internet. A càrrec d'Anna Rosell, psicòloga consultora en desenvolupament professional i personal.
  3. “Dimensionament i legalització d’instal·lacions d’autoconsum solar”. 3 i 4 de juliol, de 16 a 20 h. Curs per conèixer les modalitats d’autoconsum existents, els principis bàsics de dimensionament de les instal·lacions d’autoconsum, com plantejar la viabilitat tècnica i econòmica d’un projecte d’autoconsum solar i el marc normatiu vigent. A càrrec de Frederic Andreu, gerent de Solartradex.
Feu-ho córrer
  • Més

L'aula 1 del Col·legi

[+] Ampliar

La barra de so i la càmera instal·lades

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica