Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Última setmana per presentar-te als nostres premis!


Notícies

RSS

Divendres, 17 de maig de 2019

Última setmana per presentar-te als nostres premis!

El 24 de maig es tanca el termini per participar als certàmens que el Col·legi té en marxa. Són aquests: fotografia jove, fotografia, pintura, Millor treball de fi de grau, Premi Extraordinari en Enginyeria Biomèdica. Afanya't: presenta’t i rep el teu premi durant la Nit del Col·legiat i la Professió!

Arribem a l’última setmana per participar a les diverses convocatòries de premis que organitza ENGINYERS BCN. Totes elles es tanquen el 24 de maig i es lliuren el 28 de juny, durant la Nit del Col·legiat i la Professió. Et recordem quines són i en què consisteixen:

  • I Concurs de Fotografia Jove: Publicar una imatge a Instagram feta amb el teu mòbil. La que tingui més likes serà la guanyadora d’un premi de 150 euros. Hi poden participar col·legiats o precol·legiats menors de 30 anys. Bases.
  • XX Exposició-Concurs de Fotografia: Enviar-nos al Col·legi una fotografia feta per tu amb la temàtica “sol i lluna”. Després, l’exposarem a la nostra seu. El primer premi són 300 euros, el segon 150 i els dos accèssits 50. Bases.
  • XVI Exposició-Concurs de Pintura: Enviar-nos al Col·legi un quadre fet per tu amb qualsevol tècnica. També l’exposarem a la nostra seu. El primer premi són 300 euros, el segon 150 i els dos accèssits 50. Bases.
  • Premi ENGINYERS BCN al millor Treball de Fi de Grau: Enviar-nos el teu projecte de fi de grau. L’alumne guanyador rebrà 1.000 euros. El seu tutor, 500. Més informació.
  • Premi Extraordinari en Enginyeria Biomèdica: Enviar-nos el teu projecte de fi de grau relacionat amb l’enginyeria biomèdica. L’alumne guanyador rebrà 1.000 euros. El seu tutor, 500. Més informació.

Ja queda poc. No et quedis fora i participa!

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica