Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Vols visitar SEAT?


Notícies

RSS

Dijous, 9 de maig de 2019

Vols visitar SEAT?

Ara tens l’oportunitat de veure la Planta de SEAT a la Zona Franca, de premses i elements mòbils. La sortida es realitzarà dijous 16 de maig al matí. Pots inscriure’t a aquesta activitat trucant al Col·legi. El cost són 42 euros per persona (inclou dinar i desplaçament en autocar).

La Comissió d’Enginyers Jubilats organitza, pel dijous 16 de maig, una visita a SEAT. Concretament a la planta de premses i elements mòbils de la Zona Franca. Aquesta activitat està oberta a tots els col·legiats. El programa:

  • Sortida a les 10.15 h des de Pau Clarís – Consell de Cent.
  • Visita a la planta de SEAT. Les peces més importants que es fabriquen són: Les plataformes, els elements mòbils, els sostres, la panelería, reforços del sostre, components de la plataforma, etc.
  • Cap a les 13 h, dinar al restaurant Capitán Garfio.

El cost de la sortida és de 42 euros per persona (places limitades a 30). Inscripcions (es tanquen el 13 de maig) trucant al 93 496 14 20 o bé de manera presencial al Col·legi. El pagament es pot fer mitjançant targeta al Col·legi o bé realitzant una transferència bancaria al número de compte ES80 0081-7011-13-0001930699 del Banc de Sabadell, indicant el número de col·legiat, nom i cognoms i la referència VISITA SEAT.

Important: Es prega que a l’hora de la inscripció s’indiqui el número de DNI dels assistents, sense els quals no es podrà accedir a les instal·lacions de l’empresa SEAT.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica