Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Vine a la jornada familiar que prepara el Col·legi


Notícies

RSS

Dimecres, 8 de maig de 2019

Vine a la jornada familiar que prepara el Col·legi

El dissabte 25 de maig ENGINYERS BCN obre les seves portes per celebrar una jornada en família. A la terrassa hi haurà un 'foodtruck' amb hamburgueses de tot tipus i una barra de cerveses. Dani Jiménez, col·laborador de TV3, conduirà un espectacle de ciència. Es podrà visitar l'edifici. Cada col·legiat pot portar fins a tres acompanyants. Rebreu uns tiquets per bescanviar per beguda i menjar. Inscriu-t’hi.

El Col·legi vol convidar-te a una jornada molt especial, pensada per viure en família. Reserva't el matí del dissabte 25 de maig i pren nota de tot el que estem preparant per a tu:

  • A les 10.30 h s’obren les portes del Col·legi. Dani Jiménez, del programa infantil “Dinàmiks”, de TV3, demostrarà que la ciència també pot ser divertida a la sala d’actes amb l'espectacle "Reacciona amb la química".
  • Després, hi haurà l’opció de fer una visita guiada pel palauet del segle XIX que acull la seu col·legial. A la terrassa, un foodtruck servirà hamburgueses tan variades com aquestes. També hi hauran cerveses artesanes, refrescos i aigua.

L’entrada és gratuïta. Pots inscriure’t aquí (només necessari per a l'espectacle) i portar fins a 3 acompanyants. A cadascun us donarem 11 “Franz” per gastar al Col·legi. Tindreu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms pel seu lliurament. Aquests tiquets són vàlids per: Aparcaments Saba (C/Pau Claris, 110, Barcelona). Com arribar-hi.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica