Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Vols donar-li visibilitat a la teva enginyeria?


Notícies

RSS

Dimecres, 23 de gener de 2019

Vols donar-li visibilitat a la teva enginyeria?

Barcelona Building Construmat és un aparador amb unes xifres impressionants: 400 empreses i 54.000 visitants a l’última edició. Si ets col·legiat i tens una empresa dedicada a l’enginyeria de l’àmbit industrial, pots anar-hi com a expositor amb descompte. Oferta vàlida fins al 8 de febrer. Més informació.

Les fires i salons són una gran oportunitat per donar-te a conèixer si tens la teva pròpia empresa. Si aquest és el cas i, a més, ets col·legiat, pots gaudir d’un descompte a l’hora de sol·licitar participar com a expositor a Barcelona Building Construmat, el saló de la construcció. I és que la pròxima edició se celebrarà del 14 al 17 de maig i inclourà una nova àrea pensada pels despatxos professionals.

Si estàs interessat, tindràs un espai dissenyat exclusivament per a aquesta ocasió adaptat a les teves necessitats. Compta amb un mostrador (1,4 m), un tamboret i un vinil personalitzat. Pots veure qui dissenyarà l’espai aquí. El preu varia segons la quantitat de dies que vulguis ser-hi (2 o 4), però en tots dos casos hi ha un preu especial per a qui ho contracti abans del 8 de febrer. La participació és fàcil, còmoda i econòmica i les places són limitades i s'assignaran per rigorós ordre de contractació.

Recorda que també tens l’opció d’assistir-hi com a visitant. Més endavant comunicarem els codis per accedir-hi gratuïtament.

Més informació en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica