Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Estrenem campus!


Notícies

RSS

Dijous, 17 de gener de 2019

Estrenem campus!

Formar-se al Col·legi serà, a partir d’ara, una experiència ben diferent. L’entorn de treball renova imatge, inclou noves funcionalitats i actualitza continguts. ENGINYERS BCN vol així incentivar els cursos presencials i, sobretot, els online. També estrenem marca: la formació del Col·legi ara es diu Tecnoaula.

Amb el nou any arriba una nova manera de formar-se a ENGINYERS BCN. A partir d'ara tots els alumnes dels cursos tindran accés al nou campus, una eina que millorarà la seva experiència formativa.

Novetats i funcionament

Apunta't a un dels cursos que ofereix el Col·legi (mira l'oferta aquí). Un cop feta la inscripció, rebràs l'enllaç al campus amb el nom d'usuari i la contrasenya.

Igualment pots mirar aquest vídeo perque et facis una primera idea:

I tot seguit et detallem les novetats més importants:

  • Disseny actual: L’aspecte del nou campus no té res a veure amb l’anterior. Ara és més visual, amb una imatge atractiva i una navegació més senzilla. Trobaràs també detalls que abans no hi havia; per exemple, una barra de progrés del curs.
  • Aplicació mòbil: El campus també es pot fer servir des de la tauleta o el mòbil. A l’Apple Store i a la Play Store descarrega't l’app Moodle. Introdueix l’enllaç següent: formacio.enginyersbcn.cat. Un cop inscrit a un curs, l’aplicació s’adaptarà a la formació perquè la puguis fer servir com a espai de treball.
  • Exàmens interactius: Avaluar el nivell d’aprenentatge de les formacions és més fàcil gràcies als diferents qüestionaris inclosos en el mateix campus.
  • Millor comunicació: El contacte amb el professor és més directe i visible.
  • Catàleg disponible: També trobaràs un llistat dels cursos que ofereix ENGINYERS BCN, dividits per categories. La principal novetat és que s’indica si formen part d’un itinerari —és a dir, si tenen relació entre ells— o no.
  • Motivació. El campus disposa del que anomenem insígnies. Són reconeixements a fites aconseguides. Per exemple, haver completat a l’hora una activitat o haver participat un cert nombre de vegades al fòrum.
  • Informació formativa: A la portada del campus s’inclouen notícies sobre cursos, conferències i qualsevol novetat relacionada amb la formació del Col·legi.

Per acabar, una novetat corporativa. Veuràs el terme Tecnoaula sovint. Aquesta paraula englobarà, a partir d'ara, la formació d'ENGINYERS BCN.

I recorda-ho: si tens cap dubte, truca al 93 496 14 20 o escriu-nos a formacio@ebcn.cat.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial