Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Reunió del Col·legi amb l’alcalde de Terrassa


Notícies

RSS

Dimarts, 8 de gener de 2019

Reunió del Col·legi amb l’alcalde de Terrassa

En el marc d’entrevistes amb els alcaldes del territori, el degà, Miquel Darnés, s’ha reunit amb l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega. Des del Col·legi s’ha demanat l’activació de la taula de debat sobre ordenances d’activitats, la TASCOM, s’ha recordat que en les convocatòries públiques d’enginyers els graduats tenen dret a participar en les del nivell A1 i s’ha informat del Grup Territorial de Terrassa del Col·legi.

El degà Miquel Darnés s’ha reunit amb l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, per parlar de diversos temes d’interès comú per al Col·legi i l’Ajuntament.

El degà ha demanat que es torni a convocar la taula de debat i seguiment, la TASCOM, relativa a les ordenances d’activitats. D’altra banda, s’ha posat en coneixement de l’alcalde de l’existència del Grup Territorial de Terrassa del Col·legi, que es reuneix a la ESEIAAT un cop al mes per parlar de temes tranversals de la professió. També s’ha recordat que en les convocatòries de places d’enginyer que facin els ajuntaments els graduats tenen dret a participar en les del nivell A1.

Cal destacar que des de fa poc l’Ajuntament de Terrassa ja pot accedir telemàticament a la documentació dels projectes visats al Col·legi que s’han d’executar a la ciutat.

A la reunió també hi ha assistit el tinent d’alcalde de desenvolupament econòmic, Manuel Giménez, i la gerent del Col·legi, Marta Martí.

Feu-ho córrer
  • Més

L'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i el degà, Miquel Darnés

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica