Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Les cartes als Reis dels familiars dels col·legiats ja estan en bones mans


Notícies

RSS

Divendres, 4 de gener de 2019

Les cartes als Reis dels familiars dels col·legiats ja estan en bones mans

Una patge reial ha aconseguit trobar un forat a la seva atapeïda agenda i ha visitat aquest matí ENGINYERS BCN. Els fills, nebots i nets dels col·legiats han tingut així l’oportunitat de donar-li la carta als reis en persona. Un privilegi que a més ha estat acompanyat d’un espectacle de titelles i d’un dolç esmorzar al Club EBCN. La Festa de Reis del Col·legi ha estat, un any més, tot un èxit.

Il·lusió és potser la paraula que millor descriu els sentiments viscuts aquest matí a ENGINYERS BCN, quan els nens i nenes dels col·legiats han entregat a la patge reial la carta on hi ha escrits els regals que demanen per la nit de dissabte. En exclusiva i amb obsequi inclòs, la patge ha atès fills, nets i nebots entre peticions de Scalextrics, Playmobils i videojocs.

Abans, la companyia Galiot ha ofert un entretingut espectacle de titelles amb la història d’en Patufet, el menut però popular personatge català. Una activitat participativa, la qual ha acabat amb els assistents cantant la cançó que tots coneixem: “Patim, patam, patum...”.

I si tot això no hagués estat suficient, la jornada començava amb un esmorzar a base de croissants i ensaïmades i d’una maquilladora que engalanava les cares dels més petits. Tothom, a més, ha portat un regal que el Col·legi entregarà a una entitat sense ànim de lucre.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica