Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Reunió dels col·legis d’enginyers tècnics industrials amb el Consejo General


Notícies

RSS

Dimarts, 11 de desembre de 2018

Reunió dels col·legis d’enginyers tècnics industrials amb el Consejo General

Defensar la professió davant les administracions i empreses, millorar la participació dels col·legis i potenciar la certificació. Aquests i altres temes van estar sobre la taula a la trobada que ahir va reunir a representants de quatre col·legis professionals d’enginyers graduats i enginyers tècnics industrials amb José Antonio Galdón, president del Consejo General de Graduados en Ingeniería de la rama industrial e Ingenieros Técnicos de España (COGITI).

L’entitat que representa l’enginyeria tècnica industrial a nivell estatal és el COGITI. Ahir, el seu president, José Antonio Galdón, va visitar la seu col·legial per reunir-se amb el degà del Col·legi, Miquel Darnés, i els col·legis d’enginyers graduats i tècnics industrials de Lleida, Vilanova i la Geltrú i Girona. Els col·legis de Tarragona i Manresa van delegar la seva representació.

Principalment la trobada va servir per tractar la promoció i la defensa de la professió en l’àmbit de les administracions públiques i les empreses. També es va parlar de la certificació professional com a eina a potenciar, un servei que des de 2016 funciona a ENGINYERS BCN. A més, es va debatre sobre la manera de millorar la participació activa dels col·legis dins el COGITI a l’hora d’establir noves estratègies.

Feu-ho córrer
  • Més

D’esquerra a dreta: Ramon Grau, degà d’ENGINYERS Lleida; Miquel Darnés, degà del Col·legi; José Antonio Galdón, president del COGITI; Xavier Jiménez, degà del Col·legi de Vilanova i la Geltrú; i Jordi Fabrellas degà d’ENGINYERS Girona

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica