Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Premiem el millor expedient de la UAB


Notícies

RSS

Dimarts, 4 de desembre de 2018

Premiem el millor expedient de la UAB

Un iPad, un diploma de reconeixement i un any de col·legiació gratuïta és, ni més ni menys, el premi que va donar el Col·legi a David Gómez Calderón, l’alumne amb el millor expedient acadèmic de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va ser el 29 de novembre durant l’acte de graduació del centre. Una mostra més de què el foment dels joves és a l’ADN d’ENGINYERS BCN.

Després d’anys d’esforç i dedicació, la UAB va celebrar el dijous 29 de novembre la titulació de centenars d’enginyers. El Col·legi hi va ser per reconèixer la persona amb els millors resultats acadèmics. El graduat David Gómez Calderón va rebre per part de Judit Obón, tècnica d’ENGINYERS BCN, un any de col·legiació gratuïta, un iPad i un diploma que certifica el treball que ha dedicat durant els anys de carrera.

El Col·legi demostra, d’aquesta manera, la seva aposta pels joves, ja exemplificada en els Premis ENGINYERS BCN al millor Treball de Fi de Grau i en l’assessorament que el Servei d’Ocupació i Promoció Professional ofereix als joves.

Feu-ho córrer
  • Més

D’esquerra a dreta: el Director de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, Daniel Franco; el premiat, David Gómez Calderón; la tècnica del Col·legi, Judit Obón; i Paqui Blanquez, Coordinadora d'Estudis del Grau en Enginyeria Química

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica