Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IGEMA

Portada > El Col·legi > Notícies > Barcelona Building Construmat inclou un nou espai per a despatxos professionals


Notícies

RSS

Dimarts, 4 de desembre de 2018

Barcelona Building Construmat inclou un nou espai per a despatxos professionals

Si ets col·legiat i tens una enginyeria aquesta informació t’interessa. La propera edició del saló de la construcció Barcelona Building Construmat comptarà amb una zona exclusiva per a despatxos professionals. Serà del 14 al 17 de maig a Fira Barcelona. Tindràs un preu especial si ho contractes abans del 8 de febrer. Més informació en aquest document.

Barcelona Building Construmat s’ha consolidat, amb els anys, en la fira de referència internacional del sector de la construcció. Reuneix més de 400 empreses i rep més de 54.000 visitants. Aquesta edició se celebrarà del 14 al 17 de maig i inclourà un nou i interessant espai pensat pels despatxos professionals. Si tens una empresa dedicada a l’enginyeria de l’àmbit industrial i estàs col·legiat a ENGINYERS BCN hi pots participar.

Tindràs un espai dissenyat exclusivament per a aquesta ocasió adaptat a les teves necessitats. Compta amb un mostrador (1,4 m), un tamboret i un vinil personalitzat. Descobreix qui dissenyarà l’espai aquí. El preu varia segons la quantitat de dies que vulguis ser-hi (2 o 4) però en tots dos casos hi ha un preu especial per a qui ho contracti abans del 8 de febrer. La participació és fàcil, còmoda i econòmica i les places són limitades i s'assignaran per rigorós ordre de contractació. Tens tota la informació en aquest enllaç.

També tens l’opció d’assistir com a visitant. Més endavant comunicarem els codis per accedir-hi gratuïtament.

Aquesta fira ha estat, des de la seva primera edició, testimoni i actor implicat en el canvi produït en el sector de la construcció: un nou model de desenvolupament sostenible, digitalització, innovació tecnològica i noves eines constructives. Sigues partícip del canvi i vine a Barcelona Building Construmat.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial