Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > La primera promoció d’enginyers tècnics industrials químics celebra 50 anys


Notícies

RSS

Divendres, 16 de novembre de 2018

La primera promoció d’enginyers tècnics industrials químics celebra 50 anys

Maria Cinta Pastor, vicedegana del Col·legi, va participar en l’acte que commemorava aquesta setmana el cinquantè aniversari dels primers enginyers tècnics industrials químics. Era l’any 1968 i des d’aleshores la professió ha evolucionat considerablement. Pastor va ser una d’aquestes 100 primeres graduades i en un emotiu discurs va recordar els que ja no hi són i va posar en valor el paper destacat d’una generació primerenca en el desenvolupament industrial de Catalunya.

“Som protagonistes de l’enorme evolució que hem viscut aquests anys; des de la Regla de càlcul que vàrem utilitzar a l’Escola, a dur a sobre en un volum tan petit com el dels nostres telèfons, tanta informació com no ens podíem mai imaginar.” Aquest és un fragment del discurs de la vicedegana d’ENGINYERS BCN, Maria Cinta Pastor, en l’acte de commemoració dels primers enginyers tècnics industrials químics que enguany celebren 50 anys com a titulats.

En el seu discurs, Pastor va recordar anècdotes viscudes a l’Escola Industrial d’Urgell, va mostrar-se agraïda a la professió, família i professorat i va destacar la unitat que han mantingut, tot i els anys, els alumnes (dels aproximadament 100 que van començar, l’acte va reunir uns 60).

La directora de l’Escola d’Enginyeria Barcelona Est (EEBE), Adriana Ferran, on va celebrar-se l’acte, va tenir paraules d’admiració i reconeixement als valors d'una generació d'enginyers que, va dir, “han fet avançar el país”.

Feu-ho córrer
  • Més

D'esquerra a dreta: Maria Cinta Pastor, vicedegana, i Adriana Ferran, directora de l'EEBE

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica