Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Anunci d’aprovació definitiva de les bases reguladores per a la concessió de subvencions a proje...


Notícies

RSS

Dimarts, 9 d'octubre de 2018

Anunci d’aprovació definitiva de les bases reguladores per a la concessió de subvencions a projectes d’ecologística local

Ha estat publicada en el BOPB la disposició següent:

• Anunci de l’Àrea Metropolitana de Barcelona d’aprovació definitiva de les bases reguladores per a la concessió de subvencions a projectes d’ecologística local. Pots consultar-ho aquí.

Segons el text publicat, aquestes subvencions hauran de fomentar projectes d’ecologística local d’interès públic o social que tinguin per finalitat:

  • Promoure una estratègia modal sostenible per a la distribució urbana de mercaderies.
  • Ajudar als operadors logístics a adaptar-se als condicionants de les zones que han estat o podrien ser declarades Zones de Baixes Emissions (ZBEs) o Zones Urbanes d’Atmosfera Protegida (ZUAPs).
  • Difondre projectes exemplars d’ecologística als municipis metropolitans.

En aquest sentit, defineix l’ecologística local com “un subsector de la logística que fa referència a totes aquelles operacions de distribució urbana de mercaderies que són realitzades amb vehicles de baixes emissions, en especial i pel que fa a aquestes Bases, bicicletes de càrrega (elèctriques o no), tricicles de càrrega (elèctrics o no), motos elèctriques (de dues o tres rodes) amb cofre per a mercaderies o furgonetes elèctriques. En l’entorn urbà, aquestes operacions corresponen a l'última milla (lliurament de la mercaderia al destinatari final) de les cadenes logístiques de missatgeria, paqueteria, alimentació, restauració, etc.

Podran ser beneficiaris de les subvencions que regulen aquestes Bases els empresaris individuals (autònoms), degudament donats d’alta, o les empreses, actives i legalment constituïdes, en el moment de presentar la sol·licitud, sempre que no estiguin afectats ni afectades per cap de les prohibicions contingudes a l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, i que compleixin els requisits establerts a les bases.

Pots consultar la publicació aquí.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial