Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El Tecnoespai, punt de trobada de la mobilitat sostenible


Notícies

RSS

Divendres, 5 d'octubre de 2018

El Tecnoespai, punt de trobada de la mobilitat sostenible

El vehicle elèctric ha estat el centre de les e-Jornades celebrades amb la coorganització d’ENGINYERS BCN. El Col·legi ha acollit la d’avui, la qual ha comptat amb membres de l’Ajuntament de Barcelona, de l’empres IBIL i de Walser New Mobility. En un format de grups, àgil i innovador, el Tecnoespai ha estat, durant unes hores, l’epicentre de la mobilitat sostenible.

Ramon Caus, director d’Expoelectric, ha estat el conductor de l’última de les e-Jornades, una de les activitats d’aquesta edició de l’esdeveniment sobre el vehicle elèctric. En un Tecnoespai amb una alta assistència, ha començat presentant a Àngel López, director de serveis de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona. López ha facilitat una dada: La ciutat catalana compta amb 8.000 vehicles elèctrics. L’objectiu és doblar, cada any, aquesta xifra.

Després ha parlat Aitor Arzuaga, director general d’IBIL, sobre la necessitat de descarbonitzar el país i el paper clau de de l’electrificació del parc de vehicles. Per la seva part, Philipp Walser, CEO de Walser New Mobility, ha explicat com Suïssa avança en la mobilitat sostenible.

En grups, els assistents s’han reunit amb cadascun dels ponents, els quals anaven canviant d’equips. Així, tenien l’oportunitat de comentar, preguntar i compartir experiències. Finalment, ronda de conclusions per acabar recalcant la importància d’apostar pel vehicle elèctric.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial