Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Es crea el nou Departament del Col·legiat, Comunicació i Màrqueting


Notícies

RSS

Dimecres, 19 de setembre de 2018

Es crea el nou Departament del Col·legiat, Comunicació i Màrqueting

ENGINYERS BCN renova la seva estructura interna amb la mirada posada en millorar l’atenció que es dona als col·legiats. Així, es crea un departament, el del Col·legiat, Comunicació i Màrqueting, que integra les àrees d’Ocupació i Promoció Professional, Escoles Universitàries, Comunicació i Màrqueting, Comissions i Club EBCN i Col·legiació. Es compleix, per tant, amb la promesa feta l’any passat per la nova Junta de Govern.

Millorar l’atenció que es dona al col·legiat posant-lo al centre d’una part important de l’estructura interna. És l’objectiu del nou Departament del Col·legiat, Comunicació i Màrqueting, un canvi en l’organització que també té la seva equivalència en l’estructura de la Junta de Govern.

Paral·lelament, Formació es renova i es potencia orgànicament, amb la incorporació d'un nou cap i amb un major equip. En aquest sentit, i com ja es va mencionar en aquesta notícia, el Col·legi vol impulsar el departament que s’encarrega de dissenyar, organitzar i controlar els cursos i les conferències. Es busca, a més, fomentar la formació en línia.

Ja l’abril de l’any passat, la nova Junta de Govern, durant la presentació a la seu col·legial del seu programa, va anunciar la voluntat de potenciar la formació i de crear un departament enfocat al col·legiat. Es dona compliment, així, a una de les promeses electorals de la Junta en una nova etapa amb canvis que, sens dubte, repercutiran en una millora en el servei.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica