Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Vols saber més d’il·luminació i eficiència energètica?


Notícies

RSS

Dijous, 24 de maig de 2018

Vols saber més d’il·luminació i eficiència energètica?

Les noves tecnologies i el marc normatiu en matèria d’eficiència energètica fan que ara sigui més necessari que mai estar informat del que succeeix al sector de la il·luminació. Per això, et convidem a la conferència “Opticom i Smart Driver, solucions tecnològiques pel control en il·luminació: Marc normatiu i eficiència energètica” del proper 7 de juny. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Més informació en aquest enllaç. També podràs seguir-la per videostreaming.

Conèixer els nous productes i com aquests casen amb la normativa vigent en matèria de sostenibilitat és essencial per avançar professionalment. La xerrada que està preparant el Col·legi en aquest àmbit vol apropar-te les novetats del sector.

Estarà impartida per Miquel Fàbregas, Responsable Tècnic Comercial de Beghelli a Espanya i Luigi Chemello, Director d’Operacions i Vendes de la mateixa empresa. En el programa: l’actual marc normatiu, l’enllumenat d’emergència amb sistema multiòptic, l’estalvi energètic amb L’SMART DRIVER i els avantatges de la utilització de la tecnologia OPTICOM. Finalment, exemples d’aplicació de les noves tecnologies en el camp de la il·luminació.

I si no puc assistir-hi?
  1. Mira-la en directe: La conferència també s’emetrà per videostreaming en aquest enllaç, un servei que permet seguir les diverses activitats del Col·legi des de dispositiu tan fix com mòbil.
  2. Mira-la en diferit: Uns dies després, la xerrada es penjarà al Torna-la a Veure, plataforma on hi ha les conferències, tertúlies i col·loquis que se celebren al Col·legi, així com els actes socials més destacats.

Dates i horaris: 7 de juny de 2018 a les 18.30 h.
Lloc: Sala d'actes del Col·legi (Consell de Cent, 365).
Més informació aquí.
Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets.
Segueix-la per videostreaming.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial