Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El Col·legi incorpora un nou Cap de Formació per potenciar el servei


Notícies

RSS

Dimecres, 23 de maig de 2018

El Col·legi incorpora un nou Cap de Formació per potenciar el servei

La formació sempre ha estat un pilar bàsic d’ENGINYERS BCN. Amb la intenció de continuar oferint el millor servei, el Col·legi compta ara amb una persona dedicada en exclusiva a treure tot el rendiment a les possibilitats del departament. Parlem de David Huelva, provinent del Grup Volkswagen, on treballava com a responsable de la formació online, àmbit que vol potenciar al Col·legi.

Una de les promeses electorals de l’actual Junta de Govern era la de potenciar la formació d’ENGINYERS BCN. Ara, aquesta àrea comptarà amb un equip de persones dedicades exclusivament a organitzar els millors cursos del mercat per als enginyers de l’àmbit industrial. Ho faran sota la guia de David Huelva, el nou Cap del Departament que té la intenció de fer “encara més atractives” les activitats formatives del Col·legi: “vull que la gent s’enganxi, que ens busqui perquè els hi oferim qualitat i nous formats”. 

La incorporació del nou Cap forma part de la reorganització interna que dona lloc, per una banda, a la creació d'un Departament de Formació autònom i, per l'altra, a la creació del Departament del Col·legiat que també incorporarà l'àrea de Comunicació i Màrqueting.

David Huelva ha treballat 7 anys a l’àrea de formació del Grup Volkswagen, on ha passat de preparar, impartir i tutoritzar cursos presencials a responsabilitzar-se de les formacions online. Tot i la seva educació com a enginyer tècnic agrícola, especialitat en indústries alimentàries, la seva experiència professional s’ha dut a terme majoritàriament al sector de l’automòbil. Compta també amb un Màster en Riscos Laborals i un Posgrau en Direcció i Administració d’Empreses.

Feu-ho córrer
  • Més

David Huelva és el nou Cap de Formació d'ENGINYERS BCN

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial