25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Envia’ns el teu TFG i podràs guanyar fins a 2.000 euros


Notícies

RSS

Dijous, 3 de maig de 2018

Envia’ns el teu TFG i podràs guanyar fins a 2.000 euros

Els Premis EBCN reconeixen cada any el talent jove. Enguany el guardó al millor treball de fi de grau té una dotació de 2.000 euros i el segon premi, de 500. Tens de temps fins el 25 d'aquest mes per fer-nos arribar el teu TFG. Això sí, els projectes han de crear resolucions innovadores a problemes existents o aplicar millores a un producte, un procés o un servei. Aquí trobaràs tota la informació.

La feina ja està feta. Ara només has de fer-nos-la arribar i nosaltres ens encarreguem de la resta. A continuació t’expliquem el més important d’aquests guardons.

Qui pot presentar-se?

Els que estiguin cursant o hagin cursat un grau d’Enginyeria de l’Àmbit Industrial i alhora hagin estat o estiguin matriculats al Projecte de fi de grau durant l’any 2016, 2017 o 2018. Sempre, això sí, de les escoles i universitats de la demarcació i àmbit competencial d’ENGINYERS BCN. Tens de temps fins les 14 h del 25 de maig.

Quin és el premi?

L’alumne guanyador rebrà 2.000 euros i un diploma de reconeixement. El tutor de l’alumne premiat, 500 euros. L’escola a la qual pertanyi el guanyador i el seu tutor rebran també un diploma de reconeixement. L’accèssit està dotat amb 500 euros i un diploma de reconeixement per a l’estudiant.

Un cop presentats i valorats els projectes, es donarà a conèixer el nom dels afortunats durant la Diada de la Professió del Col·legi.

Com presentar el treball, les bases completes dels premis i altra informació d’utilitat la tens disponible en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial