Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Aprovats els comptes de 2017 i la gestió de la Junta de Govern


Notícies

RSS

Divendres, 27 d'abril de 2018

Aprovats els comptes de 2017 i la gestió de la Junta de Govern

153 “sí”, 17 “no” i 21 abstencions. Els resultats de la Junta General Ordinària, celebrada ahir a la seu col·legial, no dona marge a dubtes. Una gran majoria de col·legiats van donar llum verda al balanç econòmic de l’any passat i a la feina de l’actual Junta de Govern. La participació, molt similar a la de l’última reunió d’aquest tipus, va ser majoritàriament per via electrònica.

Sí a la gestió de la Junta, al compte de resultats del 2017 i al balanç tancat el 31 de desembre. Aquesta va ser la conclusió de la votació a l’última Junta General Ordinària, celebrada a la sala d’actes del Col·legi ahir a la tarda.

El degà, Miquel Darnés, va fer un repàs de les principals accions dutes a terme durant l’any passat. Posada en marxa de noves eines (Mentoria), renovació tecnològica (la plataforma de vídeo Torna-la a Veure, l’actualització d’algunes parts del web...) i millora contínua dels serveis consolidats (Formació, Visats, Assessoria Jurídica...). Per la seva part, el tresorer, Ricard Nogués, va fer un acte de transparència i va “despullar” el Col·legi oferint el resultat dels comptes de 2017.

Presencialment van votar 17 persones (16 a favor i una abstenció). Però la majoria de col·legiats es van decantar per la via electrònica (durant el dia d’ahir i l’anterior van emetre el seu vot 174 usuaris, un 91% del total). La participació, doncs, va ser molt semblant a la de les últimes juntes. Cal tenir en compte, també, que la reunió es va poder seguir per internet, opció que va registrar 32 connexions.

Feu-ho córrer
  • Més

Moment en què els assistents voten afirmativament a la Junta General Ordinària

[+] Ampliar

Explicació dels comptes de 2017 del Col·legi

[+] Ampliar

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial