Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El Col·legi col·laborarà amb el monoplaça dels estudiants de l’EUSS


Notícies

RSS

Divendres, 27 d'abril de 2018

El Col·legi col·laborarà amb el monoplaça dels estudiants de l’EUSS

El compromís d’ENGINYERS BCN amb els futurs enginyers també s’estén a l’àmbit esportiu. En aquest sentit, el Col·legi ajudarà a l’EussMotorSport, l’equip de 40 joves que dissenyen i fabriquen un monoplaça de carreres per participar en la competició internacional Fórmula Student. L’acord l’han signat aquest matí el degà i el representant de l’equip.

EussMotorSport engega màquines i ho fa amb el suport del Col·legi. Es tracta d’un projecte de gran calatge que ara compta amb la nostra corporació per arribar més lluny. ENGINYERS BCN, segons el conveni que han signat Miquel Darnés, degà; i Roger Amat, president de l’equip; difondrà el projecte des dels diversos canals de comunicació.

L'EussMotorSport

Des de que van començar a treballar-hi, el maig de l’any passat, els estudiants s’han dividit en sis grups per tirar-ho endavant: Xassís (disseny de l’estructura multitubular d’acer), dinàmica (frens, amortidors i direcció), tren de potència (elements perifèrics del motor), electrònica (muntatge del cablejat), aerodinàmica (disseny de la carrosseria) i gestió i patrocinis.

El següent pas és participar en el Formula Student Spain. De moment s’ha iniciat un projecte des de zero, sense finançament ni contactes, però que, també gràcies als patrocinadors, evoluciona satisfactòriament.

Trobaràs tota la informació del projecte en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més

D'esquerra a dreta: Miquel Darnés, degà; Roger Amat, president d'EussMotorSport; Jordi Thomàs, responsable d'sponsors; i Marta Martí, gerent

[+] Ampliar

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial