Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Vota els comptes del 2017 a la propera Junta General Ordinària


Notícies

RSS

Dijous, 19 d'abril de 2018

Vota els comptes del 2017 a la propera Junta General Ordinària

El dijous 26 d’abril, a les 19 h, tindrà lloc la junta en la qual es revisarà i s’aprovarà, si escau, la gestió de la Junta de Govern, el compte de resultats de l’exercici 2017 i el balanç tancat el 31 de desembre de 2017. La teva opinió és important, per això es podrà votar de manera electrònica els dies 25 i 26 i presencialment a la sala d’actes durant la Junta, la qual s’emetrà per videostreaming en aquest enllaç. Més informació aquí.

En la reunió de la Junta de Govern del 28 de març, i segons disposen els estatuts del Col·legi, es va acordar la convocatòria de la Junta General Ordinària per al dijous 26 d’abril, a les 19 h, a la sala d’actes del Col·legi.

La Junta

L’ordre del dia és el següent:

  • Examen i aprovació, si escau, de la gestió de la Junta de Govern, del compte de resultats de l’exercici 2017 i del balanç tancat el 31 de desembre de 2017.
  • Examen i aprovació, si escau, de les propostes que hi figurin en l’ordre del dia i s’hagin presentat d’acord amb el que estableix l’apartat 4 de l’article 29 que es reprodueix tot seguit: “Fins cinc dies hàbils abans de la celebració de la Junta General Ordinària es podran presentar propostes, autoritzades almenys amb la signatura de 35 col·legiats, en l’ús dels seus drets col·legials, per ser debatudes i, si s’escau, aprovades per la Junta General”.
  • Precs i preguntes
Votació

En aquesta ocasió, i com ja ha estat en les darreres ocasions, també es podrà exercir el vot electrònic durant els dies 25 i 26 d’abril.

A més, la Junta General Ordinària s’emetrà en directe a través de videostreaming, de manera que tothom que no sigui present a la sala podrà seguir el desenvolupament de la Junta a través d’Internet en aquest enllaç. Durant l'emissió de l'acte també es podrà enviar preguntes mitjançant el formulari que hi ha a la mateixa pantalla del videostreaming.

Documentació d’utilitat

Convocatòria Junta General Ordinària: català / castellà
Comptes anuals de l'exercici 2017
Informe d'auditoria dels comptes anuals
Informe de la comissió de revisió de comptes
Memòria d'activitats
Tota la informació

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial