Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Vine'ns a veure i t'emportaràs una rosa i un llibre!


Notícies

RSS

Dilluns, 23 d'abril de 2018

Vine'ns a veure i t'emportaràs una rosa i un llibre!

Un any més, el Col·legi torna a sumar-se a una jornada estimada per tots. Avui, 23 d’abril, els col·legiats que acudiu a la recepció de la seu de Consell de Cent (a partir de les 9.30 h) rebreu dos obsequis. D’una banda, la tradicional rosa de Sant Jordi i, de l’altra, el llibre "Un edifici, moltes històries", de Xavier Theros, sobre el palauet que acull la seu. Som a dos minuts de Passeig de Gràcia, visita’ns i t’aniràs amb dos regals sota el braç!

Tots els 23 d’abril els carrers de Catalunya s’omplen de roses i de llibres. Sant Jordi és una de les nostres tradicions més emblemàtiques i, com no podia ser d’una altra manera, ENGINYERS BCN n’hi participa activament.

Aquest dilluns visita la seu de Consell de Cent i emporta’t una rosa i un llibre. El Col·legi es troba situat a dos minuts del cèntric Passeig de Gràcia, escenari clàssic de paradetes i estands durant tot el dia. Ho teniu, per tant, fàcil: veniu-nos a veure i us endureu dos bons regals de manera totalment gratuïta.

"Un edifici, moltes històries"

Xavier Theros és periodista, escriptor i cronista de Barcelona. El seu llibre "Un edifici, moltes històries" explica el relat de l’antiga casa unifamiliar construïda a finals del segle XIX d’estil neoclàssic que actualment acull el Col·legi. Àmpliament documentat, gràcies a diferents arxius de la ciutat, Theros dona dades i anècdotes tant de la construcció de l’edifici l'any 1870 com de les diverses ampliacions realitzades i dels propietaris i llogaters que hi van viure.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial