Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El Col·legi renova el conveni amb Schneider Electric


Notícies

RSS

Dimarts, 17 d'abril de 2018

El Col·legi renova el conveni amb Schneider Electric

Importants avantatges per als col·legiats. En això es traduirà la renovació de l’acord que ahir el degà, Miquel Darnés, va signar amb l’empresa de productes per a l’energia elèctrica Schneider Electric. Amb un accés (previ registre) al “portal de partners” del seu web, obtindreu, de manera gratuïta, documentació tècnica. També gaudireu de grans descomptes en matèria de formació.

El Col·legi continua creant sinèrgies amb altres empreses i institucions sempre buscant el màxim interès per als col·legiats. L’última mostra d'això és la signatura d’un conveni marc amb la companyia Schneider Electric. A continuació us exposem els beneficis per als col·legiats d'aquest acord:

  • Accés gratuït (previ registre) al “portal de partners” del web de l’empresa. Aquí s’obtindrà documentació tècnica específica, com ara la Guia de diseño de instalaciones electricas, o el Manual Teórico-Práctico.
  • Descompte del 30% sobre les tarifes de l'Institut Schneider de Formació, en tots aquells cursos formatius presencials que organitzi i imparteixi Schneider a les instal·lacions Col·legials (sota mutu acord).
  • Descompte del 25% als que s'inscriguin en un curs presencial, semi presencial o a distància que Schneider organitza i imparteix a les seves instal·lacions de l'Institut Schneider de Formació.
  • Descomptes del 20% (grups d'entre 10 i 15 persones) i el 30% (grups d'entre 16 i 20 persones) en la realització dels cursos no presencials o semi presencials que Schneider disposa mitjançant el seu portal ISEF.
  • Accés gratuït als continguts d'Energy University, Plataforma de Formació on-line sobre Eficiència Energètica de Schneider Electric. En aquesta plataforma es posa a disposició dels enginyers, de forma totalment gratuïta, mòduls de formació sobre il·luminació, Auditories, Control de Clima, Armònics, Control d'Edificis, etc.

El Col·legi té acords amb una varietat d'empreses i institucions. Recorda que pots consultar tots els avantatges per als col·legiats que aquests acords comporten en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més

Moment de la signatura entre el Col·legi i Schneider Electric

[+] Ampliar

[+] Ampliar

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial