25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > BLOG.ENGINYERSBCN: L’enginyeria de l’àmbit industrial ja té el seu blog


Notícies

RSS

Dijous, 12 d'abril de 2018

BLOG.ENGINYERSBCN: L’enginyeria de l’àmbit industrial ja té el seu blog

En moltes ocasions es fa necessària l'existència d'un espai a internet dedicat només a enginyers de l’àmbit industrial. Per comentar les últimes tecnologies, per compartir d'una manera entenedora novetats legislatives o per tractar esdeveniments de gran interès. Ara aquest entorn ja existeix. Entra aquí i coneix el nou blog d’ENGINYERS BCN. També pots col·laborar enviant la teva proposta d’article a comunicacio@ebcn.cat.

Els blogs són avui en dia una eina essencial de comunicació. A l’enginyeria de l’àmbit industrial, però, aquest tipus de webs eren escasses. El Col·legi ha volgut omplir aquest buit amb un nou blog que busca ser la referència per a tots els professionals del sector.

  • Quins són els continguts? Articles o reportatges sobre l’enginyeria de l’àmbit industrial. Temes d’eficiència energètica, de normatives, de noves tècniques... Qualsevol assumpte que tingui a veure amb la professió des de qualsevol punt de vista.
  • Qui pot accedir-hi? Tothom. És un espai obert a col·legiats i no col·legiats. Per moure els continguts per les xarxes, per conèixer, per parlar. Destinat a professionals, en definitiva, que, siguin o no membres d’ENGINYERS BCN, tinguin molt a ensenyar o molt a aprendre.
  • Qui pot escriure? Tothom hi pot participar. D’una banda, hi ha articles de caire tècnic escrits a la revista Theknos. D’altra, es busca publicar contingut original. Una vegada així s’aprovi des d’ENGINYERS BCN, podran escriure-hi col·legiats, experts en alguna matèria, membres de la Junta de Govern, personal tècnic del Col·legi i estudiants dels últims cursos d’enginyeria i qualsevol amb inquietuds i interès per l\'enginyeria de l\'àmbit industrial. Si creus que pots aportar alguna cosa al blog, no ho dubtis i envia un correu a comunicacio@ebcn.cat amb les teves dades i la teva proposta.
  • Es poden escriure comentaris als articles? Sí. Després de verificar que no són irrespectuosos i que tenen relació amb l’entrada del blog en qüestió, seran visibles per a tothom.
  • Quines altres funcionalitats té? Tots els articles es poden compartir a través de les xarxes socials, s\'adapta a tots els dispositius, hi ha un motor de cerca, un llistat dels comentaris més recents i un altre de les entrades més llegides.


Fes-ne ús com més et convingui. El blog d’ENGINYERS BCN és aquí per ajudar-te a seguir creixent com a professional.
Entra ara a https://blog.enginyersbcn.cat.                                       

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial