Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > 2.000 euros per al millor treball de fi de grau


Notícies

RSS

Dimecres, 11 d'abril de 2018

2.000 euros per al millor treball de fi de grau

El Col·legi és un gran impulsor del talent jove. Una prova d’això són els premis EBCN que celebren el millor treball de fi de grau amb 2.000 euros. Fins el 25 de maig tens temps per fer-nos arribar el teu projecte. Entra aquí i consulta les bases de participació i com enviar el teu treball. Dedica-hi uns minuts i participar-hi, no hi perds res!

Tan fàcil com fer-nos arribar el teu projecte. Optar al premi de 2.000 euros que concedeix el Col·legi al millor treball de fi de grau és ben simple. A continuació t’expliquem el més important per participar-hi:

  • Qui pot presentar-se? Tots els que estiguin cursant o hàgin cursat un grau d’Enginyeria de l’Àmbit Industrial i que s’hagin matriculat del Projecte de fi de grau durant l’any 2016, 2017 o 2018 de les escoles i universitats de la demarcació i àmbit competencial d’ENGINYERS BCN.
  • Fins quan es pot lliurar la documentació? Fins el 25 de maig de 2018 a les 14 h.
  • Quina dotació tenen els premis? L’alumne guanyador rebrà 2.000 euros i un diploma de reconeixement. El tutor de l’alumne premiat, 500 euros. L’escola a la qual pertanyi el guanyador i el seu tutor rebran també un diploma de reconeixement. L’accèssit està dotat amb 500 euros i un diploma de reconeixement per a l’estudiant.
  • Com han de ser els projectes? Han de crear resolucions innovadores a problemes o necessitats existents o aplicar millores a un producte, un procés o un servei present a les nostres vides.

Com presentar el treball, les bases completes dels premis i altra informació d’utilitat la tens disponible en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial