Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Les Comissions van impulsar 37 conferències i cursos al 2017


Notícies

RSS

Dimarts, 13 de març de 2018

Les Comissions van impulsar 37 conferències i cursos al 2017

Les Comissions avancen a bon ritme. Durant l’any passat van proposar i/o coorganitzar 28 conferències i 9 cursos. Són, en total, 12 més que al 2016. Aquesta és una de les dades que es van donar a conèixer ahir, durant la reunió de les Juntes Rectores, la qual va servir no només per fer balanç de la feina feta, sinó també per presentar futurs projectes.

El Col·legi compta amb 14 Comissions. Hi ha tècniques, professionals, socials i fins i tot una que atorga ajuda econòmica als col·legiats que ho necessitin. Molts dels presidents, vicepresidents i secretaris d’aquestes es van reunir per informar i establir sinèrgies amb els companys.

Laura López i Sergi Albet, els membres de la Junta de Govern responsables de les Comissions, van obrir la trobada posant en valor el paper de connectors que tenen a ENGINYERS BCN. A continuació, una per una les Comissions van anar valorant la tasca feta l’any passat. En total es van impulsar 28 conferències que van tenir una assistència total de 468 persones. També 9 cursos, amb 131 assistents, i 2 activitats amb 33 participants. Igualment, es van mencionar visites tècniques, tasques de divulgació i recopilació d’informació i fins i tot viatges de lleure.

El degà va recalcar la “importància” de les qualificades com el “cor” del Col·legi. La jornada va acabar al Club EBCN. Un aperitiu amb regust de bones intencions i feina ben feta.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial