Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El nou Tecnovisat es posarà en marxa el 19 de març


Notícies

RSS

Dijous, 22 de febrer de 2018

El nou Tecnovisat es posarà en marxa el 19 de març

El Col·legi renova la plataforma web del Tecnovisat i posa a la teva disposició la possibilitat d’adquirir el llibre d’incidències i el llibre d’ordres en format electrònic, gestionats a través de dues aplicacions per a sistemes Android i iOS. T’ho expliquem a continuació, però si vols saber més detalls no et perdis la presentació del 14 de març que també podràs seguir per videostreaming. Inscriu-te aquí.

Des d’ENGINYERS BCN volem que la teva feina sigui el més fàcil possible apropant-te la tecnologia més pionera. Una prova ben clara és la millora en la manera de visar projectes o fer ús dels llibres d’incidències i d’ordres a partir del 19 de març.

Renovació del Tecnovisat

En primer lloc, la plataforma web del Tecnovisat canvia de cara. Quines són les principals novetats?

 • S’adapta a tots els dispositius. Ara, per tant, es podrà tramitar un visat, un registre de verificació documental o un Informe d’Idoneïtat Tècnica des d’un mòbil, tauleta o ordinador, des de qualsevol lloc amb connexió a Internet i accés a la signatura digital.
 • Nou disseny amb una navegació més àgil i intuïtiva amb menor temps de resposta i els botons de guardar i sol·licitar procés sempre visibles.
 • Possibilitat de verificació de les dades de la documentació associada a un visat per part d’un tercer, com a garantia contra l’intrusisme professional i falsificació documental.
 • Millora de la base de dades de clients i destins propis, permetent guardar les dades des del mateix procés de creació del visat/rvd.
Noves Apps

També es faran servir dues Apps per poder adquirir el llibre d’incidències i el llibre d’ordres en format electrònic. Estaran disponibles per a Android i iOS i aquestes són les principals funcionalitats:

 • Per als llibres d’incidències (com a substitució del llibre en format paper) possibilitat de fer anotacions mitjançant un sistema de geolocalització a l’obra.
 • Realització d’actes i informes insitu amb incorporació d’imatges, signatura electrònica avançanda (per reconeixement biomètric) i enviament de la documentació per correu electrònic a tots els agents de l’obra.
 • Possibilitat de treballar sense connexió, facilitant la feina en zones de poca cobertura (soterranis, túnels, etc).
 • Emmagatzematge segur i sincronització de la informació per anotacions, actes i informes.
 • Enviament dels llibres electrònics al Col·legi una vegada finalitzada la intervenció.
 • Gran estalvi de temps i paper esdevenint a la vegada en una gran prova documental de cara a la seguretat en l’exercici de la professió.
Acte de presentació

El proper 14 de març, a les 18 h, la sala d’actes del Col·legi acollirà una presentació, que també podràs seguir per videostreaming, on s’explicarà més detingudament aquest nou sistema. Us podeu inscriure fent clic aquí.

Feu-ho córrer
 • Més

Imatge de la nova plataforma de Tecnovisat

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica