Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Descarrega’t ara la nova App de notícies del Col·legi, EBCN+


Notícies

RSS

Dilluns, 19 de febrer de 2018

Descarrega’t ara la nova App de notícies del Col·legi, EBCN+

Saber què passa en el moment en què passa. És el que pretén EBCN+, la nova aplicació del Col·legi que ja està disponible per iOS i Android i que és totalment gratuïta. Allà hi trobaràs notícies d’interès dividides en quatre categories: novetats legislatives, formació, Col·legi i Miscel·lània. De manera puntual, a més, rebràs notificacions amb el més destacat. Si llegeixes això des d’un mòbil o una tauleta entra als següents enllaços per descarregar-te-la: A l’Apple Store i a la Play Store.

La informació és poder, o això diuen. La nova App del Col·legi, EBCN+, vol que no deixis escapar els cursos i conferències que més et poden agradar, que estiguis assabentat de les últimes novetats legislatives i que rebis la informació sobre la professió que et poc afectar. Instal·la gratuïtament aquesta aplicació i comença a gaudir dels seus avantatges.

Funcionament

L’ús d’EBCN+ és ben senzill. A la pàgina principal apareixen en ordre cronològic les últimes notícies. Dintre de cadascuna trobaràs més informació i la icona d’una estrella que et permetrà marcar-les com a preferides. A més, tindràs l’opció de compartir-les a través de correu, WhatsApp i les xarxes socials. Al menú de l’esquerra hi podràs accedir ràpidament a les que hagis seleccionat com a destacades, les que ja hagis llegit i les que no. Per tal de mantenir-te ben informat, l’App enviarà de manera puntual notificacions amb el més important.

I si necessites trobar alguna informació? A la part inferior de l’App una icona en forma d’embut et permetrà seleccionar les categories de notícies que desitgis veure. A més, un potent cercador trobarà la informació que busquis de manera ràpida i clara.

Descarrega’t ara l’App per a iOS i Android.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica