Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Quines són les tendències en transformació digital per aquest 2018?


Notícies

RSS

Dimecres, 31 de gener de 2018

Quines són les tendències en transformació digital per aquest 2018?

Són temps de canvis. Per donar-te una visió ordenada de les novetats digitals que es preparen per aquest any el Col·legi et convida a la jornada tècnica “Tendències de transformació digital pel 2018”. Ponents de prestigi parlaran, entre d’altres temes, de la realitat augmentada, l’Internet de les Coses i del concepte Twin Digital. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming.

Les organitzacions han d’adaptar-se ràpidament a les últimes tecnologies per continuar sent competents. Sobre aquesta premissa es prepara la jornada “Tendències de transformació digital pel 2018”. Es posarà sobre la taula la realitat augmentada, la incorporació d'internet en els processos productius, la digitalització i el sistema PLM, per mencionar-ne només alguns dels temes.

Quan, on i qui

Tindrà lloc el dimecres 21 de febrer, de 10 a 13 h, a la sala d’actes del Col·legi i comptarà amb la participació de Josep Ortega, Market Director a PTC; Jose Vicente Garrido, Director General d’Integral Innovation Experts; Jordi Garcia, PLM Senior Business Consultant a Integral Innovation Experts i Carlos Cosials, IoT Senior Business Consultant a Integral Innovation Experts. La presentació anirà a càrrec de Pere Rodríguez, Enginyer Tècnic Industrial i Coordinador de l’Any de l’Enginyeria 4.0, temàtica en la qual s’emmarca aquest acte.

I si no puc assistir-hi?
  1. Mira-la en directe: La conferència també s’emetrà per videostreaming en aquest enllaç, un servei que permet seguir les diverses activitats del Col·legi des de dispositiu tan fix com mòbil.
  2. Mira-la en diferit: Uns dies després, la xerrada es penjarà al "Torna-la a Veure", plataforma on hi ha les conferències, tertúlies i col·loquis que se celebren al Col·legi, així com els actes socials més destacats.

Dates i horaris: 21 de febrer de 2018, de 10.00 a 13.00 h
Lloc: Sala d'actes del Col·legi (Consell de Cent, 365).
Més informació aquí.
Inscriu-te en aquest enllaç.
Segueix-lo per videostreaming.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial