Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Convocatòria de Junta General Ordinària


Notícies

RSS

Dimecres, 29 de novembre de 2017

Convocatòria de Junta General Ordinària

El pròxim 19 de desembre a les 19 h se celebrarà la Junta General Ordinària a la sala d’actes del Col·legi, en la qual es procedirà a l’examen i aprovació, si escau, del pressupost de 2018. També es podrà exercir el vot telemàtic i veure la Junta per videostreaming. Consulta la convocatòria (en català o castellà) i el pressupost de 2018.

La Junta de Govern, en sessió de 22 de novembre, ha acordat la convocatòria de la Junta General Ordinària, que se celebrarà el 19 de desembre a les 19 h a la sala d’actes de la seu col·legial i que compta amb l'ordre del dia següent:

  1. Examen del pressupost per a l’any 2018.
  2. Presentació i aprovació, si escau, de les propostes que s’hagin formulat d’acord amb el que estableix l’apartat 4 de l’article 29.
  3. Aprovació del pressupost.
  4. Procediment del sorteig del Grup de Revisió de Comptes.
  5. Precs i preguntes.

Aquí tens disponible la documentació relacionada:

Recorda que pel mateix 19 de desembre, a les 20.30 h, hi ha convocada una Junta General Extraordinària on es deliberarà i aprovarà, si escau, el projecte de modificació estatutària parcial presentat per la Junta de Govern, que permetrà integrar en la denominació del nostre Col·legi els graduats en enginyeria de l'àmbit industrial.

En aquest enllaç podràs trobar tota la documentació de les Juntes.

Votació electrònica i seguiment de la Junta per videostreaming

Amb l’objectiu de millorar i facilitar la participació dels col·legiats, aquells que així ho prefereixin podran votar telemàticament a partir de les 9 del matí del dia 18 de desembre i fins la finalització de la Junta General Extraordinària que se celebra a continuació. S'habilitarà un sistema que, de manera senzilla i accessible, permetrà emetre el vot online i expressar així la seva opinió. Properament es donaran a conèixer més detalls sobre com efectuar el vot electrònic.

A més, la Junta General Ordinària s’emetrà en directe a través de videostreaming, de manera que tothom que no sigui present a la sala podrà seguir el desenvolupament de la sessió. Durant l'emissió de l'acte també podràs fer preguntes enviant un correu mitjançant el formulari que trobaràs a la mateixa pantalla del videostreaming.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial