Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Un grup de col·legiats visita l’empresa de components d’automoció DOGA


Notícies

RSS

Dimarts, 7 de novembre de 2017

Un grup de col·legiats visita l’empresa de components d’automoció DOGA

La planta d’Abrera de l’empresa DOGA, fabricant d’eixugaparabrises i peces metàl·liques per a automòbils, va rebre el passat 16 d’octubre una quinzena de col·legiats interessats en conèixer les instal·lacions i el funcionament d’una companyia catalana que compta amb més de 800 treballadors a tot el món. L’activitat va estar organitzada per la Comissió d’Enginyers d’Empresa.

Uns 30.000 metres quadrats és la impressionant grandària de la planta a Abrera (Barcelona) de l’empresa familiar DOGA que fabrica material per automòbils i que té presència a països tan diversos com Estats Units, Índia o Xina. Els col·legiats van poder conèixer el procés de fabricació de la seu central de la companyia de la mà d'alguns dels seus treballadors, en concret dels motors de baix voltatge i equips com eixugaparabrises i peces mecàniques. Tanmateix, van aprendre la història de l’empresa (nascuda l’any 1958) i les claus del seu èxit.

La Comissió d’Enginyers d’Empresa

L’organitzadora d’aquesta visita va ser la Comissió d’Enginyers d’Empresa, formada per enginyers tècnics industrials empleats o exempleats de tercers. El seu membre Alejandro Nasarre, exdirectiu de DOGA, va proposar la sortida. A més de preparar activitats com aquesta també col·labora en la posada en marxa de cursos i conferències d'interès per al col·lectiu. Inscriu-te a aquesta comissió en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial