Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Convocatòria de Junta General Extraordinària


Notícies

RSS

Divendres, 27 d'octubre de 2017

Convocatòria de Junta General Extraordinària

El pròxim 19 de desembre a les 20.30 h se celebrarà una Junta General Extraordinària a la sala d'actes del Col·legi. Durant la sessió, es deliberarà i s'aprovarà, si s'escau, el projecte de modificació estatutària parcial. Com ja és habitual, els col·legiats podran votar de forma telemàtica. Consulta la convocatòria (en català o castellà), el projecte de modificació i la memòria justificativa.

En la reunió de la Junta de Govern del 18 d’octubre s'ha acordat la convocatòria de la Junta General Extraordinària, que compta amb l'ordre del dia següent:

  1. Deliberació i aprovació, si s’escau, del projecte de modificació estatutària parcial, presentat per la Junta de Govern, dels articles 1; 2 (apartat 1); 5; 11; 18 i 57 (apartat 4).
  2. Autoritzar a la Junta de Govern per tal que, sense variar l’esperit dels articles aprovats a la Junta General, efectuï les modificacions que siguin necessàries per a la seva inscripció al Registre de Col·legis Professionals, depenent de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
Documentació relativa a la Junta General Extraordinària

Convocatòria de Junta General Extraordinària: català / castellà
Projecte de la modificació parcial dels estatuts
Memòria justificativa del projecte de modificació parcial dels estatuts

Votació electrònica i seguiment de la Junta per videostreaming

Amb l’objectiu de millorar i facilitar la participació dels col·legiats, aquells que així ho prefereixin podran votar telemàticament a partir de les 9 del matí del dia 18 de desembre. S'habilitarà un sistema que, de manera senzilla i accessible, permetrà emetre el vot online i expressar així la seva opinió sobre la proposta de reforma d’estatuts que es plantejarà en aquesta Junta. Properament es donaran a conèixer més detalls sobre com efectuar el vot electrònic.

A més, la Junta General Extraordinària s’emetrà en directe a través de videostreaming, de manera que tothom que no sigui present a la sala podrà seguir el desenvolupament de la sessió i fer preguntes a través d’Internet.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial