Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El cotxe elèctric de l’EEBE, patrocinat per ENGINYERS BCN, el més eficient del Formula Student


Notícies

RSS

Dimecres, 23 d'agost de 2017

El cotxe elèctric de l’EEBE, patrocinat per ENGINYERS BCN, el més eficient del Formula Student

La competició que cada any porta a estudiants de tot el món a construir un cotxe de carreres elèctric es va celebrar del 2 al 5 d’agost a la República Txeca. L’e-Tech Racing, l’equip de l’EEBE que compta amb el suport del Col·legi, va quedar setè a la classe 1E i va liderar sense problemes la proba d’eficiència.

Més de 800 estudiants de tot el món participen a la Formula Student Czech Republic, la competició dels cotxes de carreres sostenibles fabricats per joves enginyers. L’Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), de la UPC, ha format l’equip e-Tech Racing i ha creat el cotxe Stev-e, el qual compta amb el patrocini d’ENGINYERS BCN. Un bon resultat en l’eficiència del vehicle han permès obtenir una plaça més que digne a la competició: setens.

L’alt nivell dels participants ha fet d’aquesta experiència tot un repte. S’han aplicat els conceptes estudiats en el disseny i fabricació del vehicle i ha servit per conèixer més a fons un món on els enginyers de l’àmbit industrial són tan necessaris.

Els guanyadors de la competició van ser els txecs TU Brno Racing. Tot i així, l’equip de l’EEBE ja pensa en millorar l’èxit al proper gran esdeveniment: la Formula Student Spain.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial