Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El Col·legi et convida a Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast


Notícies

RSS

Dilluns, 7 d'agost de 2017

El Col·legi et convida a Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast

El gran congrés de la química, del tractament de superfícies i del plàstic i el cautxú arriba a Fira Barcelona. Serà del 2 al 6 d’octubre. Utilitzant aquest codi en el moment de demanar les entrades, els col·legiats podreu entrar gratuïtament a la zona expositiva. Més informació als webs d’Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast.

La capital catalana acull durant 5 dies jornades, conferències i exposicions relacionades amb el sector de la química, les superfícies i el plàstic. Una bona oportunitat per fer networking, conèixer el present i futur d’aquests àmbits de la mà d’experts i en general d’aprofitar tot el que el saló de referència pot aportar-vos.

Descompte per a col·legiats

Si voleu accedir a la zona expositiva de manera gratuïta heu d’incloure aquest codi quan demaneu la vostra entrada a qualsevol dels tres salons.

Com demanar l’entrada?

Entra aquí per sol·licitar-la a Expoquimia, aquí per a Eurosurfas i en aquest enllaç per a Equiplast. Feu clic a “Registra’t” si és el primer cop que hi accediu. Si ja disposeu d’usuari, aneu a “Accés usuaris”. Un cop dins, s'haurà d'emplenar el formulari format per 6 passos:

  1. Dades nou usuari.
  2. Tipus d'acreditació: si només voleu accedir a la part expositiva, cal introduir aquest codi d'accés gratuït i validar-lo.
  3. Perfil professional: verificar que contesta tots els camps obligatoris.
  4. Confirmació.
  5. Pagament: tot i que aparegui a la part superior del formulari, si heu validat el codi d'accés gratuït en el pas 2, no us demanarà fer cap pagament; passareu directament del pas 4 al 6 de manera automàtica.
  6. Localitzador: aquest localitzador que apareix en pantalla serà el que haureu de portar imprès a l'hora de visitar el saló per obtenir l'acreditació.
Més avantatges per a altres fires

Els primers sis dies d’octubre és la Barcelona Industry Week a Fira Barcelona. A més de d’Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast hi ha el saló IN(3D)USTRY i The IoT Solutions. Recordeu que el Col·legi també us facilita un important descompte en ambdós casos. Més informació en aquests enllaços: IN(3D)USTRY i The IoT Solutions.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial