Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Vine al Concert de la Diada i gaudeix de l’espectacle que t’estem preparant


Notícies

RSS

Dijous, 27 de juliol de 2017

Vine al Concert de la Diada i gaudeix de l’espectacle que t’estem preparant

Un dels esdeveniments del Col·legi més esperats és el que es fa amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany el concert es farà el 7 de setembre, a les 19 h, a la seu col·legial, on tindrà lloc #enCantats, un recital de cançons normalment associades a veus masculines interpretades des d’un prisma femení. També s’entregaran els premis dels concursos de pintura i fotografia. Envia un correu a ebcn@ebcn.cat i demana ja les teves entrades.

La celebració d’ENGINYERS BCN més artística s’apropa. El concert de la Diada reuneix música, pintura i fotografia en un acte que celebra la Diada Nacional de Catalunya. El 7 de setembre, a partir de les 19 h, tens una cita a la seu col·legial (Consell de Cent, 365). L’espectacle està garantit en una jornada que busca no deixar indiferent a ningú.

El concert

Txell Sust, cantant; Pep Poblet, saxo i Nito Figueres, piano, protagonitzaran #enCantats, una manera diferent de gaudir de cançons ben presents en la nostra memòria però amb un nou punt de vista, una reinterpretació de clàssics que et faran tornar a gaudir de melodies que ja formen part de la nostra història.

L’entrega de premis

La Comissió d’Enginyers Jubilats i la de Cultura i Esports han organitzat, respectivament, el XIV Concurs de Pintura i el XVIII Concurs de Fotografia i Arts Plàstiques. Actualment les obres estan exposades al Tecnoespai i durant el Concert es donaran a conèixer el nom dels guanyadors, un moment sempre emotiu de gratificació, orgull i, sobretot, molt talent.

Apunta’t ara

L’activitat és gratuïta, té places limitades i requereix inscripció prèvia. Els interessats en assistir-hi han d’enviar un correu electrònic a ebcn@ebcn.cat. Les invitacions, dues per col·legiat com a màxim, es confirmaran per estricte ordre de sol·licitud.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial