Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El Col·legi renova el conveni amb l'equip e-Tech Racing EEBE


Notícies

RSS

Divendres, 21 de juliol de 2017

El Col·legi renova el conveni amb l'equip e-Tech Racing EEBE

ENGINYERS BCN ha renovat el conveni que manté amb l’equip e-Tech Racing de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est. Aquest equip està format per estudiants de tercer i quart curs d’Enginyeria Mecànica, Elèctrica i Electrònica Industrial i Automàtica de l’escola i actualment treballa en un nou vehicle elèctric monoplaça que han anomenat Stev-e, presentat el passat mes de juny a la Sala d’Actes de l’EEBE.

El torneig Formula Student busca fomentar el talent i les competències dels estudiants d’Enginyeria de les diferents universitats i organitza competicions a tot el món, on els futurs enginyers presenten els seus vehicles, que han creat des de zero, passant per la recaptació de fons i la captació d’sponsors, el disseny integral del cotxe i la preparació de l'equip i aspectes organitzatius i tècnics. L’e-Tech Racing té la seva propera cita a la República Txeca de l’1 al 5 d’agost on tindrà lloc la propera competició del Formula Student.

“Després d'anys esperant, per fi arriba la recompensa, e-Tech Racing competirà per primera vegada a l'estranger!!! En un matí de nervis amb tanta pressió damunt, vam ser capaços de superar el quiz entrant en la competició de Formula Student Czech Republic! Finalment tenim l'oportunitat de demostrar de que som capaços en una competició a nivell europeu, desitgeu-nos sort!”
L’equip e-Tech Racing EEBE

El Col·legi dóna suport a les iniciatives dels estudiants i sponsoritza l’e-Tech Racing. Si voleu conèixer el seu projecte amb més detall podeu consultar el web de l’equip o seguir-los a les xarxes socials.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial